Onze expertise in maatwerk finance software

Laat uw administratieve taken automatiseren door de finance software op maat van Abstract IT. Voorkom onnodige handelingen en creëer inzicht.

Ontdek de meest gekozen oplossingen

Focus minder op handmatige data-invoer meer op het analyseren van gegevens en met één geïntegreerd finance systeem van Abstract IT. Hierdoor kunt u kostbare tijd besparen en u richten op belangrijke taken. Met de software van Abstract IT heeft u altijd direct toegang tot relevante financiële gegevens, wat uw inzicht in uw bedrijfsprestaties verbetert.

EDI-systeem

Standaardiseer en automatiseer het uitwisselen van informatie en documenten met uw zakelijke partners met behulp elektronische data-uitwisseling

E-invoicing

Duidelijke facturen worden sneller betaald. Abstract IT verzorgt maatwerk in e-invoicing en ondersteunt bedrijven en instellingen internationaal met het elektronisch factureren naar bedrijven en overheden.

Rapportages

Krijg inzicht in de data die u nodig heeft om in uw bedrijf te sturen. Abstract IT verzamelt data uit verschillende systemen, maakt dashboards en exportfiles om financieel de controle te behouden.

Abstract IT is gespecialiseerd in ondersteunende software voor finance professionals en biedt innovatieve softwareoplossingen om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Wilt u mkb bedrijfssoftware op maat laten bouwen die intuïtief, gebruiksvriendelijk en perfect afgestemd is op uw wensen? Dan bent u bij Abstract IT aan het juiste adres. Wij bouwen maatwerksoftware met impact, van design tot realisatie.

De expertise van Abstract IT inzetten voor automatisering van finance software

Of het nu gaat om facturatie, inkomende factuurverwerking, of subsidieaanvragen, Abstract IT helpt uw bedrijf om minder tijd te besteden aan taken die software kan overnemen. Onze oplossingen versterken vaak bestaande financiële pakketten, zoals Exact Online, King Software, Microsoft AX2012, en Microsoft Dynamics F&O. 

Voor zaken als de aanlevering van kostprijsberekeningen, urenregistratie, of gewogen toewijzing van kosten aan specifieke productieprocessen, hebben wij software ontwikkeld. We implementeren software met koppelingen naar zowel bekende als minder bekende pakketten en onze expertise komt tot uiting wanneer de standaardoplossingen in boekhoudpakketten niet voldoen.

Wij bieden ruim 20 jaar expertise voor het automatiseren van uw financiële processen, waardoor beperkingen van standaard boekhoudpakketten worden overwonnen. We versterken de prestaties van bestaande boekhoudsoftware en dragen dagelijks bij aan (internationale) productie- en handelsbedrijven, vooral in sectoren zoals AGF (vershandel), Automotive, en Gezondheidszorg.

Wij hebben al ruime ervaring met maatwerk software voor financiële processen:

Met onze maatwerksoftware kunnen we uw unieke behoeften en wensen vervullen, of u nu op zoek bent naar een volledig op maat gemaakt systeem of een specifieke functie toe wilt voegen aan uw bestaande software. Ons ervaren team staat klaar om oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw individuele vereisten, waardoor uw softwareomgeving optimaal presteert.

Een tabel met financiële software-oplossingen, inclusief functies zoals boekhouding, budgettering, rapportage en financieel beheer. De tabel toont verschillende kolommen met de namen van de softwareoplossingen, beschrijvingen van hun functionaliteiten en eventuele bijbehorende iconen voor visualisatie.
Abstract IT software op verschillende apparaten

De voordelen van maatwerk software volgens onze werkwijze

Meest gestelde vragen

Onze software draait bij grote organisaties die hun keuze voor Abstract IT zeker niet over één nacht hebben gemaakt. Abstract IT werkt met een eigen ‘low code’ platform, dat is opgebouwd volgens de strengste internationale standaarden. Bij de ontwikkeling van onze finance software wordt ook gebruik gemaakt van beproefde werkwijzen om bij livegang direct te kunnen presteren op het afgesproken niveau. Het platform beweegt mee met de ontwikkelingen in de markt (denk aan bijvoorbeeld AI toepassingen) zodat we, zodra er behoefte aan ontstaat, hierin snel kunnen schakelen binnen voor u ontwikkelde software oplossingen. Ons team monitort de werking en prestaties van onze software 24/7 zodat u op de prestaties kunt vertrouwen.

De kosten voor maatwerk finance software kunnen we pas goed bepalen als we het beeld completer hebben van uw financiële processen en uw wensen. Vanuit een kennismakingsgesprek bepalen we de omvang van een project en geven we een eerste indicatie af. Dit is een richtsnoer om samen te beoordelen of verdere verdieping past binnen het financiële plaatje. Indien dit het geval is gaan we uitgebreider aan de slag met interviews met betrokkenen, analyse van processen en geven we een specifieke beschrijving van hetgeen we als oplossing willen ontwikkelen, de investering die ermee gemoeid is en met welke doorlooptijd gerekend kan worden.

We beginnen natuurlijk niet direct aan de ontwikkeling, maar werken daar in beheerste stappen naartoe. De ontwikkeling van software wordt niet onmiddellijk geïnitieerd, maar volgt een beheerst traject. De ontwerpfase, ons vertrekpunt, begint met een vrijblijvende kennismaking. Na deze fase volgt de ontwikkelfase, waarin de beoogde software wordt ontwikkeld en rigoureus wordt getest om optimale prestaties te waarborgen. Deze methodische aanpak, gedreven door onze toewijding aan kwaliteit, is cruciaal voor het verwezenlijken van uw digitale doelstellingen. U kunt erop vertrouwen dat elk aspect van het proces met precisie en professionaliteit wordt behandeld. Lees hier meer over onze werkwijze

Bekijk ons portfolio

Ontdek onze uitgebreide expertise en succesvolle projecten in ons portfolio. Met jarenlange ervaring hebben we bewezen resultaten behaald, en we kijken ernaar uit om ook uw verwachtingen te overtreffen.

Onze klanten aan het woord

Wie zijn wij?

Wij zijn Abstract IT, een gedreven team van ervaren softwarearchitecten, ontwerpers, processpecialisten, ontwikkelaars, helpdeskmedewerkers en testers. Onze passie is het ontwikkelen van software die uw bedrijf vooruit helpt. Wij streven ernaar uw werkwijze naadloos te integreren met de best mogelijke gebruikerservaring van onze software. Gedurende alle stappen van onze samenwerking staat het bieden van de ultieme klantbeleving met hoogwaardige softwareoplossingen centraal.

Ons eigen low-code platform maakt het schrijven van technische code overbodig. Dit maakt het mogelijk voor ons om direct aan de slag te gaan met de dingen die voor u belangrijk zijn: de bedrijfsprocessen. 

Al meer dan 25 jaar ontwikkelt Abstract IT softwareoplossingen voor het mkb met behulp van het low-code platform. Na jaren van gebruik in talloze projecten is het low-code platform zeer betrouwbaar en stabiel. 

Abstract IT is wendbaar in het aanpassen en schalen van softwareapplicaties. Samen bouwen we software die past bij uw processen. Ook na de livegang passen we de software aan, wanneer dit gewenst is.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bent u op zoek naar een software oplossing? Of heeft u bepaalde werkzaamheden die u wilt optimaliseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag in contact om de beste softwareoplossing voor uw organisatie te realiseren. Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze klanten