Onze expertise in maatwerk handels software

Van inkoop, verkoop tot voorraad, automatiseer handelsprocessen met de maatwerk software van Abstract IT.

Ontdek de meest gekozen oplossingen

Optimaliseer uw handelsactiviteiten met Abstract IT. Bespaar tijd en laat onze op maat gemaakte software uw werkzaamheden efficiënt automatiseren. Ontdek hoe wij inspringen waar standaardoplossingen tekortschieten. 

PIM-systeem

Beheer alle productdata vanuit één systeem met op maat gemaakte PIM-software van Abstract IT

Voorraadbeheer

Controleer processen rond inkoop, magazijn en logistiek op uw manier met op maat gemaakte voorraadbeheersoftware van Abstract IT.

Inkoopsoftware

Beheer, controleer en optimaliseer het proces van bestelling tot levering met op maat gemaakte inkoopsoftware van Abstract IT.

Abstract IT is gespecialiseerd in maatwerk ERP-software voor het mkb en biedt innovatieve softwareoplossingen om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Wilt u mkb bedrijfssoftware op maat laten bouwen die intuïtief, gebruiksvriendelijk en perfect afgestemd is op uw wensen? Dan bent u bij Abstract IT aan het juiste adres. Wij bouwen maatwerksoftware met impact, van design tot realisatie.

De expertise van Abstract IT inzetten voor automatisering van handelssoftware

Met onze langdurige ervaring en toewijding aan geavanceerde oplossingen, hebben we een breed scala aan handelssoftware ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen bij hun groei en succes. Onze uitgebreide ervaring strekt zich uit tot het automatiseren van het volledige proces, van inkoop tot verkoop en van opslag tot transport naar de klant. Ontdek hoe onze innovatieve benaderingen en op maat gemaakte oplossingen uw handelsactiviteiten kunnen optimaliseren.

Wij hebben ervaring met:

Met onze maatwerksoftware kunnen we uw unieke behoeften en wensen vervullen, of u nu op zoek bent naar een volledig op maat gemaakt systeem of een specifieke functie toe wilt voegen aan uw bestaande software. Ons ervaren team staat klaar om oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw individuele vereisten, waardoor uw softwareomgeving optimaal presteert.

Efficiënt beheer van handelsactiviteiten met gespecialiseerde handelssoftware - een persoon typt op een toetsenbord terwijl het scherm relevante handelsgegevens en tools weergeeft.
Abstract IT software op verschillende apparaten

De voordelen van maatwerk software volgens onze werkwijze

Meest gestelde vragen

Onze software draait bij grote organisaties die hun keuze voor Abstract IT zeker niet over één nacht ijs hebben gemaakt. Abstract IT werkt met een eigen ‘low code’ platform, dat is opgebouwd volgens de strengste internationale standaarden. Bij de ontwikkeling van onze handelssoftware wordt ook gebruik gemaakt van beproefde werkwijzen om bij livegang direct te kunnen presteren op het afgesproken niveau. Het platform beweegt mee met de ontwikkelingen in de markt (denk aan bijvoorbeeld AI toepassingen) zodat we, zodra er behoefte aan ontstaat, hierin snel kunnen schakelen binnen voor u ontwikkelde softwareoplossingen. Ons team monitort de werking en prestaties van onze software 24/7 zodat u op de prestaties kunt vertrouwen.

De kosten voor maatwerk handelssoftware kunnen we pas goed bepalen als we het beeld completer hebben van uw handelsbedrijf of activiteiten en uw wensen. Vanuit een kennismakingsgesprek bepalen we de omvang van een project en geven we een eerste indicatie af. Dit is een richtsnoer om samen te beoordelen of verdere verdieping past binnen het financiële plaatje. Indien dit het geval is gaan we uitgebreider aan de slag met interviews met betrokkenen, analyse van processen en geven we een specifieke beschrijving van hetgeen we als oplossing willen ontwikkelen, de investering die ermee gemoeid is en met welke doorlooptijd gerekend kan worden.

We beginnen natuurlijk niet direct aan de ontwikkeling, maar werken daar in beheerste stappen naartoe. De ontwikkeling van software wordt niet onmiddellijk geïnitieerd, maar volgt een beheerst traject. De ontwerpfase, ons vertrekpunt, begint met een vrijblijvende kennismaking. Na deze fase volgt de ontwikkelfase, waarin de beoogde software wordt ontwikkeld en rigoureus wordt getest om optimale prestaties te waarborgen. Deze methodische aanpak, gedreven door onze toewijding aan kwaliteit, is cruciaal voor het verwezenlijken van uw digitale doelstellingen. U kunt erop vertrouwen dat elk aspect van het proces met precisie en professionaliteit wordt behandeld. Lees hier meer over onze werkwijze

Bekijk ons portfolio

Ontdek onze uitgebreide expertise en succesvolle projecten in ons portfolio. Met jarenlange ervaring hebben we bewezen resultaten behaald, en we kijken ernaar uit om ook uw verwachtingen te overtreffen.

Onze klanten aan het woord

Wie zijn wij?

Wij zijn Abstract IT, een gedreven team van ervaren softwarearchitecten, ontwerpers, processpecialisten, ontwikkelaars, helpdeskmedewerkers en testers. Onze passie is het ontwikkelen van software die uw bedrijf vooruit helpt. Wij streven ernaar uw werkwijze naadloos te integreren met de best mogelijke gebruikerservaring van onze software. Gedurende alle stappen van onze samenwerking staat het bieden van de ultieme klantbeleving met hoogwaardige softwareoplossingen centraal.

Ons eigen low-code platform maakt het schrijven van technische code overbodig. Dit maakt het mogelijk voor ons om direct aan de slag te gaan met de dingen die voor u belangrijk zijn: de bedrijfsprocessen. 

Al meer dan 25 jaar ontwikkelt Abstract IT softwareoplossingen voor het mkb met behulp van het low-code platform. Na jaren van gebruik in talloze projecten is het low-code platform zeer betrouwbaar en stabiel. 

Abstract IT is wendbaar in het aanpassen en schalen van softwareapplicaties. Samen bouwen we software die past bij uw processen. Ook na de livegang passen we de software aan, wanneer dit gewenst is.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bent u op zoek naar een software oplossing? Of heeft u bepaalde werkzaamheden die u wilt optimaliseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag in contact om de beste softwareoplossing voor uw organisatie te realiseren. Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze klanten