PIM-systeem

Optimaliseer het beheer van product informatie

Wij helpen u met:

Wij helpen u met:

Medewerker Abstract IT

Efficiëntie in beheer van productgegevens

Verlies nooit meer kostbare tijd en werk vanuit één product informatiesysteem, zowel intern als met uw klanten. Wij helpen om een PIM-systeem te ontwikkelen wat bij uw visie past. Is een koppeling met andere systemen gewenst? We hebben de ervaring om informatie-uitwisseling mogelijk te maken met verschillende systemen. Zo kunnen mensen blijven werken in hun eigen bekende softwareomgeving, maar wordt productbeheer vanuit een PIM systeem gefaciliteerd. We koppelen daarvoor met  ERP-systemen, leveranciersdatabases, spreadsheets en meer. Relevante informatie beschikbaar maken voor iedere schakel in het proces, zonder dubbel invoerwerk, dat is waar Abstract IT mee helpt. 

Maak productinfo compleet en uniform

Een PIM oplossing helpt uw organisatie en relaties aan relevante productinfo. Bijvoorbeeld meertalige productfeeds voor de webshops, technische gegevens, technische tekeningen en typegoedkeuring kun je kwijt in een PIM systeem. Voor een automotive leverancier hebben we ontwikkeld dat met het invoeren van een kenteken voor het voertuig direct een overzicht met onderdelen, levertijden en bestelmogelijkheden wordt getoond. Voor een AGF bedrijf hebben we een foto databank ontwikkeld, waaruit klanten beeldmateriaal kunnen halen, wat op consistente wijze is vastgelegd. Kortom, maatwerk PIM oplossingen waarmee men intern en met klanten effectief kan samenwerken. 

Medewerkers Abstract IT

Wilt u ook een centraal systeem voor uw productinformatie?

Laten we samen de mogelijkheden bekijken en een oplossing realiseren waarmee uw bedrijf verder komt.

Joeri en Rene

Uw partner voor een efficiënt PIM-systeem​

Waar de standaard tekortschiet, komt Abstract IT in beeld. Één systeem met alle inzichten voor uw producten speciaal toegespitst op uw bedrijf, dat maakt Abstract IT.

Een PIM systeem waarmee u verder komt, uw klanten helpt en sneller werkt. Onze software draait al bij grote organisaties die in hun keuze voor Abstract IT zeker niet over één nacht ijs zijn gegaan. 

Abstract IT werkt met een eigen low-code platform dat is opgebouwd rond de strengste internationale standaarden. Bij de ontwikkeling wordt ook gebruikgemaakt van beproefde werkwijzen om bij livegang direct te kunnen presteren op het afgesproken niveau. Het platform beweegt mee met de ontwikkelingen in de markt (denk aan bijvoorbeeld AI toepassingen) zodat we, zodra er behoefte aan ontstaat, hierin snel kunnen schakelen binnen voor u ontwikkelde software oplossingen. Ook laten wij onze oplossingen werken met reeds aanwezige systemen. Ons team bewaakt de werking en prestaties van onze software 24/7 zodat u op de prestaties kunt vertrouwen. Wij helpen u weer focussen op wat u belangrijk vindt voor uw bedrijf. 

Vragen en antwoorden​

De belangrijkste taak van een PIM-systeem is om een bedrijf te helpen een grote hoeveelheid productinformatie te beheren en relevante gegevens beschikbaar te stellen aan partijen binnen of buiten de organisaties. 

Al uw productinformatie wordt op één centrale plek beheerd. Abstract IT helpt met software te ondersteunen die gericht op uw organisatie. Vanuit een maatwerk PIM systeem kun je bijvoorbeeld productfeeds beschikbaar maken waarin je per webshop bepaald welke data er beschikbaar wordt gesteld. Hiermee ontzorg je als leverancier je klant en dat vertaalt zich in een betere samenwerking. 

Absoluut! Bij Abstract IT begrijpen we de complexiteit van integratieprojecten en zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Met onze bewezen aanpak, van kennismaking tot livegang, bieden we een gestroomlijnd proces. 

We beginnen natuurlijk niet direct aan de ontwikkeling, maar werken daar in beheerste stappen naartoe. De ontwikkeling van software wordt niet onmiddellijk geïnitieerd, maar volgt een beheerst traject. De ontwerpfase, ons vertrekpunt, begint met een vrijblijvende kennismaking. Na deze fase volgt de ontwikkelfase, waarin de beoogde software wordt ontwikkeld en rigoureus wordt getest om optimale prestaties te waarborgen. Deze methodische aanpak, gedreven door onze toewijding aan kwaliteit, is cruciaal voor het verwezenlijken van uw digitale doelstellingen. U kunt erop vertrouwen dat elk aspect van het proces met precisie en professionaliteit wordt behandeld. Lees hier meer over onze werkwijze

De kosten voor maatwerk software kunnen we pas goed bepalen als we het beeld completer hebben van uw wensen en de organisatie. Vanuit een kennismakingsgesprek bepalen we de omvang van een project en geven we een eerste indicatie af. Is dit budget akkoord, dan gaan we uitgebreider aan de slag met interviews met betrokkenen, analyse van processen en geven we een specifieke beschrijving van hetgeen we als oplossing willen ontwikkelen, de investering die ermee gemoeid is en met welke doorlooptijd gerekend kan worden.

Onze klanten aan het woord

Vraag vrijblijvend advies aan

Bent u op zoek naar een software oplossing? Of heeft u bepaalde werkzaamheden die u wilt optimaliseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag in contact om de beste softwareoplossing voor uw organisatie te realiseren. Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

Abstract IT groepsfoto

De voordelen van onze maatwerksoftware

Onze klanten