Kwaliteits management systeem

Verbeter uw bedrijfsvoering met maatwerksoftware voor kwaliteitsmanagement.

Wij helpen u met:

Wij helpen u met:

Softwareontwikkeling door een medewerker van Abstract IT

Verbeter uw bedrijfsprestaties met kwaliteitsmanagement

Verbeter uw bedrijfsvoering met een systeem voor kwaliteitsmanagement op maat. Abstract IT ontwikkelt en onderhoudt de softwaretools om kwalitatief zicht te houden op processen en verantwoordelijkheden in uw bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan procesbeschrijvingen met daaraan gekoppeld het tekenen van workflows voor ‘gelezen’ door verantwoordelijken. Met een kwaliteitsmanagementsysteem heeft u tools om inzicht te houden in uw bedrijfsprocessen, kunt u verbeteringen signaleren en acties  ondernemen. Zo maakt u ook medewerkers en klanten ervan bewust dat de organisatie goed op de rit staat. Dat verhoogt per saldo de medewerker- en klanttevredenheid.

Kwaliteitsbeheer van proces en product​

Een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) maakt het mogelijk om met uw bedrijf voorrang te krijgen bij nieuwe klanten. Immers, u kunt aantonen dat het in uw bedrijf goed geregeld is. Dat geeft vertrouwen, wat de basis is van succesvol zakendoen. Naast workflowsoftware voor accordering en onderhoud van handboeken en procesbeschrijvingen, hebben we ook ervaring in AGF met beheer van productkwaliteit. Wij hebben bijvoorbeeld voor het beoordelen van appels op hardheid, suikergehalte, kleur en formaat software ontwikkeld voor een keurformule. Daarmee is de classificatie gestandaardiseerd. Kortom, wij kunnen u helpen om een KMS (kwaliteitsmanagementsysteem) te ontwikkelen dat operationeel of op productniveau uw bedrijfsvoering verder helpt.

Medewerkers van Abstract IT in overleg over maatwerk software

Ook een kwaliteitsmanagementsysteem inzetten als basis van een beter bedrijf?

Laten we samen de mogelijkheden bekijken en een oplossing realiseren waarmee uw bedrijf verder komt.

Joeri en René: de oprichters van Abstract IT

Maak Abstract IT uw softwarepartner voor effectief kwaliteitsmanagement​

Waar standaardoplossingen stoppen, begint Abstract IT. Een betrouwbaar kwaliteitsmanagementsysteem dat optimaal aansluit bij uw bedrijf, daar kunnen wij u dus mee helpen.  Onze software draait al bij grote organisaties die in hun keuze voor Abstract IT zeker niet over één nacht ijs zijn gegaan. 

Abstract IT werkt met een eigen low-code platform dat is opgebouwd rond de strengste internationale standaarden. Bij de ontwikkeling wordt ook gebruikgemaakt van beproefde werkwijzen om bij livegang direct te kunnen presteren op het afgesproken niveau. Het platform beweegt mee met de ontwikkelingen in de markt (denk aan bijvoorbeeld AI-toepassingen) zodat we, zodra er behoefte aan ontstaat, hierin snel kunnen schakelen binnen voor u ontwikkelde softwareoplossingen. Ook laten wij onze oplossingen werken met reeds aanwezige systemen. Ons team bewaakt de werking en prestaties van onze software 24/7 zodat u op de prestaties kunt vertrouwen. Wij helpen u weer focussen op wat u belangrijk vindt voor uw bedrijf. 

Vragen en antwoorden​

Kwaliteitsmanagement omvat het nauwlettend monitoren en verbeteren van alle aspecten van de activiteiten en producten/diensten binnen een organisatie. Het is essentieel dat elke medewerker duidelijk inzicht heeft in hun taken, verantwoordelijkheden en de aanwezige processen. Vaak wordt hiervoor een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) ingezet. Abstract IT biedt ondersteuning aan organisaties door passende software aan te bieden om dit managementproces efficiënt te laten verlopen.

Een kwaliteitsmanagementsysteem wordt gebruikt om de efficiëntie van organisatorische processen te verbeteren door middel van nauwkeurige monitoring en continue verbetering. Abstract IT helpt met software voor efficiënt beheer en het signaleren van kwaliteitsissues. 

Een oplossing op maat voor kwaliteitsmanagement biedt specifieke voordelen die passen bij de behoeften van een organisatie. Door te kiezen voor een schaalbare aanpak kunnen bedrijven hun kwaliteitsprocessen nauwkeuriger afstemmen op hun doelen, wat leidt tot betere controle, efficiëntie en naleving van normen. Dit maakt het mogelijk om de gebruikerservaring te verbeteren met functionaliteiten die perfect aansluiten bij de werkwijze van de organisatie.

Bedrijven gebruiken kwaliteitsmanagementsystemen om de efficiëntie te verbeteren, consistentie te waarborgen en de naleving van kwaliteitsnormen te verzekeren. Abstract IT biedt de uitkomst. Voorbeelden van waarmee wij bedrijven hebben geholpen in hun kwaliteitsmanagement:
  • Keuren van grote hoeveelheden fruit.
  • Beheren van een kwaliteitshandboek met workflows waar gebruikers zich aan conformeren volgens kwaliteitsvoorschriften.
  • Uitvoeren van logistieke eindcontroles bij een fruitgroothandel om te bepalen of de partij fruit voldoet aan de wensen van de klant.
Abstract IT staat klaar om te helpen met de integratie van onze software met uw systemen. We begrijpen de complexiteit van integratieprojecten en streven ernaar hoogwaardige oplossingen te bieden die precies aansluiten op uw behoeften. Met onze bewezen aanpak, van kennismaking tot livegang, garanderen we een gestroomlijnd proces dat resulteert in een naadloze implementatie en directe verbetering van uw bedrijfsresultaten. Wij hebben de expertise om uw KMS-oplossing te bouwen of onze software te integreren met bestaande systemen, waardoor u snel toegang heeft tot informatie en controle zonder onnodig handmatig werk.
Abstract IT volgt een gestructureerde aanpak waarbij we niet direct met de ontwikkeling van de software starten, maar gecontroleerde stappen doorlopen. Onze ontwikkeling begint met een grondige ontwerpfase, waarin we ons concentreren op kennismaking – met u en met uw bedrijf – en analyse. Vervolgens gaan we over naar de ontwikkelingsfase, waarin de nieuwe software wordt gemaakt of geïntegreerd met bestaande systemen. Elk aspect wordt zorgvuldig getest om optimale prestaties te waarborgen. Deze methodische aanpak, gedreven door onze focus op kwaliteit, is van cruciaal belang voor het bereiken van uw digitale doelen. U kunt erop vertrouwen dat elk aspect van het proces met precisie en professionaliteit wordt behandeld. Lees hier meer over onze werkwijze.

De kosten voor aangepaste software kunnen pas goed worden bepaald als we een duidelijk beeld hebben van uw producten, processen en wensen. Na een kennismakingsgesprek schatten we de omvang van het project en geven we een eerste kostenraming. Dit helpt om te zien of verdere uitwerking binnen uw budget past. Als dat het geval is, gaan we dieper in op interviews, procesanalyse en bieden we een gedetailleerde beschrijving van de voorgestelde oplossing, inclusief kosten en doorlooptijd.

Onze klanten aan het woord

Vraag vrijblijvend advies aan

Bent u op zoek naar een software oplossing? Of heeft u bepaalde werkzaamheden die u wilt optimaliseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag in contact om de beste softwareoplossing voor uw organisatie te realiseren. Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

Het team van Abstract IT softwareontwikkelaars

De voordelen van onze maatwerksoftware

Onze klanten