Onze expertise in maatwerk logistieke software

Efficiënt werken met logistieke automatisering op maat van Abstract IT. Het uiteindelijke doel: meer orders, minder werk.

Ontdek de mogelijkheden om uw logistieke processen effectief te automatiseren

Krijg meer grip op uw logistieke processen. Neem afscheid van handmatige routines die door software snel en betrouwbaar kunnen worden opgevangen. Kortom, Abstract IT helpt uw bedrijf om minder tijd kwijt te zijn aan werkzaamheden die software kan opvangen. 

Transport management software

Optimaliseer en vereenvoudig uw transportprocessen met de op maat gemaakte TMS-oplossingen van Abstract IT.

Warehouse management systeem

Beheer uw magazijn efficiënter met een geavanceerd Warehouse Management Systeem, op maat gemaakt door Abstract IT.

Kwaliteits management systeem

Behoud inzicht en controle op de processen in uw bedrijf met de geavanceerde kwaliteitsmanagement-software van Abstract IT.

Wij springen in met onze logistieke software op maat, waar de standaardoplossingen tekortschieten. Of het nu gaat om kleinschalige logistieke activiteiten of om de automatisering van complexe opslag, belading en transport vraagstukken, Abstract IT helpt met de expertise en ervaring van ruim 20 jaar klant specifieke softwareontwikkeling voor bedrijven met logistieke activiteiten.

De expertise van Abstract IT inzetten voor automatisering in de logistiek

We staan niet alleen ten dienste van logistieke bedrijven, maar ook van ondernemingen waarin logistieke processen een cruciale rol spelen. Ons uitgangspunt is dat we gezamenlijk werken aan oplossingen die voldoen aan uw behoeften. U kent uw bedrijf door en door, terwijl wij over de expertise beschikken om software te ontwikkelen voor logistieke processen. Onze ervaring strekt zich uit tot diverse gebieden, waaronder het automatiseren van dynamische voorraadallocatie, het samenwerken met AGF-bedrijven waarin de versheid en kwaliteit van producten centraal staan, en het ontwikkelen van logistieke planningssoftware voor zowel belading van transportmiddelen als het plannen van het transport zelf.

Wanneer er mogelijkheden zijn om handelingen te vereenvoudigen of te automatiseren, zijn wij de aangewezen gesprekspartner om dit te realiseren. Op deze manier dragen we, door het bouwen en implementeren van logistieke software, bij aan de transformatie en optimalisatie van uw bedrijf.

Hier zijn enkele voorbeelden van logistieke softwareoplossingen die we hebben ontwikkeld:

Met onze maatwerksoftware kunnen we uw behoeften en wensen vervullen, of u nu op zoek bent naar een volledig op maat gemaakt systeem of een specifieke functie toe wilt voegen aan uw bestaande software. Ons ervaren team staat klaar om logistieke automatisering oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw individuele vereisten, waardoor uw softwareomgeving optimaal presteert.

Kortom, we kunnen veel betekenen door zowel de primaire processen, managementprocessen als ondersteunende processen te automatiseren met behulp van onze logistieke software.

Een geïntegreerde logistieke softwareoplossing voor efficiënt beheer van aanleverplanning, goederenallocatie, transportplanning, magazijnbeheer, en klantportals op tablets en smartphones.
Abstract IT software op verschillende apparaten

De voordelen van onze klantspecifieke software

Meest gestelde vragen

Onze software draait bij grote organisaties die hun keuze voor Abstract IT zeker niet over één nacht hebben gemaakt. Abstract IT werkt met een eigen ‘low code’ platform, dat is opgebouwd volgens de strengste internationale standaarden. Bij de ontwikkeling van onze logistieke software wordt ook gebruik gemaakt van beproefde werkwijzen om bij livegang direct te kunnen presteren op het afgesproken niveau. Het platform beweegt mee met de ontwikkelingen in de markt (denk aan bijvoorbeeld AI toepassingen) zodat we, zodra er behoefte aan ontstaat, hierin snel kunnen schakelen binnen voor u ontwikkelde software oplossingen. Ons team monitort de werking en prestaties van onze software 24/7 zodat u op de prestaties kunt vertrouwen.

De kosten voor maatwerk logistieke software kunnen we pas goed bepalen als we het beeld completer hebben van uw logistieke bedrijf of activiteiten en uw wensen. Vanuit een kennismakingsgesprek bepalen we de omvang van een project en geven we een eerste indicatie af. Dit is een richtsnoer om samen te beoordelen of verdere verdieping past binnen het financiële plaatje. Indien dit het geval is gaan we uitgebreider aan de slag met interviews met betrokkenen, analyse van processen en geven we een specifieke beschrijving van hetgeen we als oplossing willen ontwikkelen, de investering die ermee gemoeid is en met welke doorlooptijd gerekend kan worden.

We beginnen natuurlijk niet direct aan de ontwikkeling, maar werken daar in beheerste stappen naartoe. De ontwikkeling van software wordt niet onmiddellijk geïnitieerd, maar volgt een beheerst traject. De ontwerpfase, ons vertrekpunt, begint met een vrijblijvende kennismaking. Na deze fase volgt de ontwikkelfase, waarin de beoogde software wordt ontwikkeld en rigoureus wordt getest om optimale prestaties te waarborgen. Deze methodische aanpak, gedreven door onze toewijding aan kwaliteit, is cruciaal voor het verwezenlijken van uw digitale doelstellingen. U kunt erop vertrouwen dat elk aspect van het proces met precisie en professionaliteit wordt behandeld. Lees hier meer over onze werkwijze

Bekijk ons portfolio

Ontdek onze uitgebreide expertise en succesvolle projecten in ons portfolio. Met jarenlange ervaring hebben we bewezen resultaten behaald, en we kijken ernaar uit om ook uw verwachtingen te overtreffen.

Onze klanten aan het woord

Wie zijn wij?

Wij zijn Abstract IT, een gedreven team van ervaren softwarearchitecten, ontwerpers, processpecialisten, ontwikkelaars, helpdeskmedewerkers en testers. Onze passie is het ontwikkelen van software die uw bedrijf vooruit helpt. Wij streven ernaar uw werkwijze naadloos te integreren met de best mogelijke gebruikerservaring van onze software. Gedurende alle stappen van onze samenwerking staat het bieden van de ultieme klantbeleving met hoogwaardige softwareoplossingen centraal.

Ons eigen low-code platform maakt het schrijven van technische code overbodig. Dit maakt het mogelijk voor ons om direct aan de slag te gaan met de dingen die voor u belangrijk zijn: de bedrijfsprocessen. 

Al meer dan 25 jaar ontwikkelt Abstract IT softwareoplossingen voor het mkb met behulp van het low-code platform. Na jaren van gebruik in talloze projecten is het low-code platform zeer betrouwbaar en stabiel. 

Abstract IT is wendbaar in het aanpassen en schalen van softwareapplicaties. Samen bouwen we software die past bij uw processen. Ook na de livegang passen we de software aan, wanneer dit gewenst is.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bent u op zoek naar een software oplossing? Of heeft u bepaalde werkzaamheden die u wilt optimaliseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag in contact om de beste softwareoplossing voor uw organisatie te realiseren. Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze klanten