Software voor elke organisatie

Efficiënte maatwerk softwareoplossingen voor elke organisatie

Ontdek de meest gekozen oplossingen

Organiseer uw HR, boekhouding en bedrijfsprocessen met de oplossingen van Abstract IT. Werk met focus op de kernactiviteiten, behoud de controle en beheers de ondersteunende processen in uw bedrijf met organisatie software op maat van Abstract IT. 

HRM

Abstract IT biedt volledige en op maat gemaakte bedrijfssoftware met precies die hrm-functionaliteit, die voor de processen in uw organisatie belangrijk zijn.

Rooster software

Maak gebruik van onze oplossingen op maat voor het opstellen van uw medewerker rooster. Het rooster houdt rekening met alle randvoorwaarden en wensen.

Documentbeheer

Bepaal eenvoudig welke documenten voor welke afdelingen en personen te bekijken zijn en houd controle op de documentstroom in uw bedrijf met software op maat van Abstract IT.

Abstract IT is gespecialiseerd in maatwerk software om processen in uw organisatie te ondersteunen en informatie inzichtelijk te maken. Software met hoge bedrijfszekerheid en functionaliteiten passend bij uw bedrijf. Van design tot realisatie zetten we de gebruiker centraal. Zo krijgt u software wat met enkele muisklikken doet wat het moet doen, op een manier die bij uw bedrijfsvoering past.

Onze expertise in organisatie software

De softwaremakers van Abstract IT helpen om grip te krijgen op de organisatieprocessen in uw bedrijf. Of het nu gaat om informatiestromen automatiseren naar klanten, leveranciers, leden, medewerkers of groepen medewerkers, het maken van roosterplanningen of het ontwikkelen van mobiele apps om informatie te onsluiten uit bestaande systemen, wij helpen uw bedrijf om minder tijd kwijt te zijn aan werkzaamheden die software kan opvangen. Abstract IT heeft ruim 20 jaar expertise en ervaring in klantspecifieke softwareontwikkeling voor het managen van uw bedrijf.

Onze krachtige oplossingen:

Met onze maatwerksoftware kunnen we uw unieke behoeften en wensen vervullen, of u nu op zoek bent naar een volledig op maat gemaakt systeem of een specifieke functie toe wilt voegen aan uw bestaande software. Ons ervaren team staat klaar om oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw individuele vereisten, waardoor uw softwareomgeving optimaal presteert.

Een tabel met financiële software-oplossingen, inclusief functies zoals boekhouding, budgettering, rapportage en financieel beheer. De tabel toont verschillende kolommen met de namen van de softwareoplossingen, beschrijvingen van hun functionaliteiten en eventuele bijbehorende iconen voor visualisatie.
Handel software

Profiteer van onze voordelen

Meest gestelde vragen

Onze software draait bij grote organisaties die in hun keuze voor Abstract IT zeker niet over één nacht ijs zijn gegaan. Abstract IT werkt met een eigen ‘low code’ platform dat is opgebouwd rond de strengste internationale standaarden. Bij de ontwikkeling wordt ook gebruikgemaakt van beproefde werkwijzen om bij livegang direct te kunnen presteren op het afgesproken niveau. Het platform beweegt mee met de ontwikkelingen in de markt (denk aan bijvoorbeeld AI toepassingen) zodat we, zodra er behoefte aan ontstaat, hierin snel kunnen schakelen binnen voor u ontwikkelde software oplossingen. Ons team monitort de werking en prestaties van onze software 24/7 zodat u op de prestaties kunt vertrouwen.

De kosten voor maatwerk software kunnen we pas goed bepalen als we het beeld completer hebben van uw financiële processen en uw wensen. Vanuit een kennismakingsgesprek bepalen we de omvang van een project en geven we een eerste indicatie af. Dit is een richtsnoer om samen te beoordelen of verdere verdieping past binnen het financiële plaatje. Indien dit het geval is gaan we uitgebreider aan de slag met interviews met betrokkenen, analyse van processen en geven we een specifieke beschrijving van hetgeen we als oplossing willen ontwikkelen, de investering die ermee gemoeid is en met welke doorlooptijd gerekend kan worden.

We beginnen natuurlijk niet direct aan de ontwikkeling, maar werken daar in beheerste stappen naartoe. De ontwikkeling van software wordt niet onmiddellijk geïnitieerd, maar volgt een beheerst traject. De ontwerpfase, ons vertrekpunt, begint met een vrijblijvende kennismaking. Na deze fase volgt de ontwikkelfase, waarin de beoogde software wordt ontwikkeld en rigoureus wordt getest om optimale prestaties te waarborgen. Deze methodische aanpak, gedreven door onze toewijding aan kwaliteit, is cruciaal voor het verwezenlijken van uw digitale doelstellingen. U kunt erop vertrouwen dat elk aspect van het proces met precisie en professionaliteit wordt behandeld. Lees hier meer over onze werkwijze

Bekijk ons portfolio

Ontdek onze uitgebreide expertise en succesvolle projecten in ons portfolio. Met jarenlange ervaring hebben we bewezen resultaten behaald, en we kijken ernaar uit om ook uw verwachtingen te overtreffen.

Onze klanten aan het woord

Wie zijn wij?

Wij zijn Abstract IT, een gedreven team van ervaren softwarearchitecten, ontwerpers, processpecialisten, ontwikkelaars, helpdeskmedewerkers en testers. Onze passie is het ontwikkelen van software die uw bedrijf vooruit helpt. Wij streven ernaar uw werkwijze naadloos te integreren met de best mogelijke gebruikerservaring van onze software. Gedurende alle stappen van onze samenwerking staat het bieden van de ultieme klantbeleving met hoogwaardige softwareoplossingen centraal.

Ons eigen low-code platform maakt het schrijven van technische code overbodig. Dit maakt het mogelijk voor ons om direct aan de slag te gaan met de dingen die voor u belangrijk zijn: de bedrijfsprocessen. 

Al meer dan 25 jaar ontwikkelt Abstract IT softwareoplossingen voor het mkb met behulp van het low-code platform. Na jaren van gebruik in talloze projecten is het low-code platform zeer betrouwbaar en stabiel. 

Abstract IT is wendbaar in het aanpassen en schalen van softwareapplicaties. Samen bouwen we software die past bij uw processen. Ook na de livegang passen we de software aan, wanneer dit gewenst is.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bent u op zoek naar een software oplossing? Of heeft u bepaalde werkzaamheden die u wilt optimaliseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag in contact om de beste softwareoplossing voor uw organisatie te realiseren. Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

Onze klanten