Software oplossingen voor de zorg sector

Software voor de zorg: van patiënt tot personeel

Onze voornaamste missie binnen de zorgsector is het maximaliseren van de tijd die zorgprofessionals kunnen besteden aan hun patiënten. Door software voor de zorg te bieden die naadloos aansluit op hun behoeften, minimaliseren we administratieve taken en zorgen we voor een efficiëntere workflow.

In de zorg sector richten we ons voornamelijk op kleinere intensieve zorginstellingen tot 100 werknemers. Onze ERP zorg softwareoplossingen worden gebruikt voor onder andere complete bewoners(patiënten)dossiers, medische dossiers, rapportages, personele planning en transparante terugkoppeling naar voogden en ouders.

Wordcloud Zorg

Onze zorg software is flexibel en verandert met u mee

Abstract IT groepsfoto

Wij spreken uw taal

Wij begrijpen welke kansen en uitdagingen er spelen in de zorg branche. Dankzij onze expertise kunnen wij softwareoplossingen creëren voor het mkb die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van onze klanten. Door hierop in te spelen realiseren we op een efficiënte en betrouwbare manier software in de zorg. 

Een overzicht van de oplossingen in Bcare

Dé softwareoplossing voor de zorg branche: Bcare

Voor zorglandgoed De Bloemfonteijn hebben wij een oplossing gemaakt waardoor zij zo alle benodigde gegevens kunnen registreren en inzien, maar verder zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan registreren en de daarmee uitgespaarde tijd kunnen besteden aan de bewoners van het landgoed (de patienten).

Deze oplossing bieden wij aan als basis oplossing, deze oplossing is geschikt voor intensieve zorg instellingen zoals De Bloemfonteijn.

De oplossing bestaat uit de volgende onderdelen:

Rooster applicatie
(Desktop)

In deze kantoor applicatie staan alle belangrijke gegevens, zoals stam data en medewerkers en heel belangrijk; de complete planning voor alle diensten

EBD
(Tablet)

Deze applicatie wordt gebruikt door de verzorgers om even snel de (verplichte) registraties te doen, zonder dat daarvoor eerst een pc opgezocht hoeft te worden.

Uren app
(Mobiel)

Hier kunnen medewerkers eenvoudig en overal op hun eigen mobiel even makkelijk hun uren invullen, vakantie en ORT standen controleren en inschrijven op extra diensten, of bekijken hoe de diensten geregeld zijn.

Ouderportaal
(Website)

De Bloemfontein is heel transparant naar de ouders. Zij kunnen via een beveiligde verbinding de gegevens van alleen hun eigen kind inzien. Bijvoorbeeld hoe de week is verlopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Ons team staat klaar om u te voorzien van specialistisch advies. Zo realiseren we samen de beste software-oplossing voor uw organisatie. 

Abstract IT groepsfoto