Software voor de zorg

Enkele van onze oplossingen voor de zorg

Software voor de zorg

Onze voornaamste missie binnen de zorgsector is het maximaliseren van de tijd die zorgprofessionals kunnen besteden aan hun patiënten. Door software voor de zorg te bieden die naadloos aansluit op hun behoeften, minimaliseren we administratieve taken en zorgen we voor een efficiëntere workflow.

In de zorgsector richten we ons voornamelijk op kleinere intensieve zorginstellingen tot 100 werknemers. Onze ERP-zorgsoftwareoplossingen worden gebruikt voor onder andere complete bewoners(patiënten)dossiers, medische dossiers, rapportages, personele planning en transparante terugkoppeling naar voogden en ouders.

Wordcloud: de expertises van Abstract IT op het gebied van zorg

Onze zorgsoftware is flexibel en verandert met u mee

Het team van Abstract IT softwareontwikkelaars

Wij spreken uw taal

Als het op software voor de zorgsector aankomt, begrijpen wij wat belangrijk is. Onze software is gericht op het minimaliseren van administratieve bijzaken, waarborgen vertrouwelijkheid en het vergroten van efficiency. Kortom verminder de rompslomp met software van Abstract IT.

Dé softwareoplossing voor de zorg branche: Bcare

Voor zorglandgoed De Bloemfonteijn hebben wij een oplossing ontwikkeld waarmee zij alle benodigde gegevens kunnen noteren en inzien, maar verder zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan registreren en de daarmee uitgespaarde tijd kunnen besteden aan de bewoners van het landgoed (de cliënten).

Deze oplossing bieden wij aan als basisoplossing en is geschikt voor intensieve zorginstellingen zoals De Bloemfonteijn.

De applicatie bestaat uit de volgende onderdelen:

Rooster applicatie
(Desktop)

In deze kantoor applicatie staan alle belangrijke gegevens, zoals stamdata en medewerkers en heel belangrijk; de complete planning voor alle diensten

EBD
(Tablet)

Deze applicatie wordt gebruikt door de verzorgers om even snel de (verplichte) registraties te doen, zonder dat daarvoor eerst een pc opgezocht hoeft te worden.

Uren app
(Mobiel)

Hier kunnen medewerkers eenvoudig en overal op hun eigen mobiel even gemakkelijk hun uren invullen, vakantie en ORT standen controleren en inschrijven op extra diensten, of bekijken hoe de diensten geregeld zijn.

Ouderportaal
(Website)

De Bloemfonteijn is heel transparant naar de ouders. Zij kunnen via een beveiligde verbinding de gegevens van alleen hun eigen kind inzien. Bijvoorbeeld hoe de week is verlopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Ons team staat klaar om u te voorzien met specialistisch advies. Zo realiseren we samen de beste softwareoplossing voor uw organisatie. 

Het team van Abstract IT softwareontwikkelaars