De technologie achter onze oplossingen

Ons low-code platform

Met behulp van ons eigen low-code platform kunnen onze functionele ontwikkelaars razendsnel maatwerk software ontwikkelen. Dit platform is specifiek gericht op het realiseren van krachtige software voor alle mogelijke organisatieprocessen.

Al meer dan 1000 bedrijfsoplossingen zijn ontwikkeld met behulp van ons low-code platform. 

Abstract IT in een vergadering

Waarom een low-code platform?

Traditionele softwareontwikkeling omvat handmatige activiteit en is daarom foutgevoelig en duur. Bovendien is de software door de tijd die nodig is voor een project vaak al verouderd op het moment dat deze wordt geïnstalleerd. Low-code rekent af met traditionele softwareontwikkeling en zorgt voor een hoge productiviteit. 

Ons eigen low-code platform maakt het schrijven van technische code overbodig. Dit maakt het mogelijk voor ons om direct aan de slag te gaan met de dingen die voor u belangrijk zijn: de bedrijfsprocessen. 

Al meer dan 25 jaar ontwikkeld Abstract IT softwareoplossingen voor het mkb met behulp van het low-code platform. Na jaren van gebruik in talloze projecten is het low code platform zeer betrouwbaar en stabiel. 

Abstract IT is wendbaar in het aanpassen en schalen van software applicaties. Samen bouwen we software die past bij uw processen. Ook na de livegang passen we de software aan wanneer dit gewenst is.

Medewerkers Abstract IT

Moderne technologie

Ons eigen uitgebreide low-code platform maakt gebruik van vele andere moderne technologieën.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Ons team staat klaar om u te voorzien van specialistisch advies. Zo realiseren we samen de beste software-oplossing voor uw organisatie. 

Abstract IT groepsfoto