De mensen achter Abstract IT

Het team van Abstract IT softwareontwikkelaars

Onze professionals

Abstract IT heeft inmiddels een gepassioneerd en ervaren team dat geen enkel softwarevraagstuk uit de weg gaat.

Dit team bestaat uit ervaren solution-architecten, informatieanalisten, een grafisch ontwerper, functionele en technische ontwikkelaars, teamleads, helpdeskmedewerkers en testers.

Wij werken met veel plezier aan het ontwikkelen van software, op maat gemaakt voor uw organisatie, met de allerbeste gebruikerservaring. We stellen uw manier van werken altijd centraal.

Heeft u zelf een (technisch) vraagstuk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen graag met het realiseren van de beste IT-oplossing voor uw organisatie!

Wij zijn gedreven om software met de beste gebruikerservaring voor
uw organisatie te ontwikkelen.

De directie

Joeri Haring en René van den Berg delen een gezamenlijke visie: Goede software maken waar gebruikers blij van worden. Software die naadloos aansluit bij de betreffende organisatie zorgt voor deze positieve ervaring. Vanuit deze visie is in 2010 Abstract IT opgericht.

De software die hiervoor zorgt, wordt gebouwd op basis van een zeer solide platform. Dit noemen we ‘ons framework’ en is door onszelf ontwikkeld en verfijnd.

Joeri bouwt vooral aan het technische fundament. René stuurt de grote projecten aan en onderhoudt graag contacten met de klanten.

De eigenaren van Abstract IT: Joeri en René

Onze aanpak

Samenwerken aan de beste oplossing

U weet wat het beste is voor uw organisatie, wij hebben de kennis en ervaring om (maatwerk) software te ontwikkelen die daar naadloos op aansluit.

Wij horen graag hoe uw processen optimaal functioneren. Daarnaast denken wij graag mee en delen onze ervaring. 

Persoonlijk & transparant

Wij werken met een vast team per organisatie, waarbij intensief contact belangrijk is. Zo bouwt ons team snel veel kennis op en blijft die kennis beschikbaar. 

Tijdens de ontwikkeling leveren wij elke 3 weken een nieuwe versie op. Op die manier hebben we altijd een helder beeld van de voortgang. 

Moderne technologie

Hoewel we met moderne, geavanceerde technologie werken, gaan we niet met elke trend mee.

We geven de voorkeur aan het beheersen van een aantal bewezen technologieën, uitgebreid met slimme extra’s van onszelf waarmee we veel tijd besparen en hoge kwaliteit kunnen leveren.

Wij veranderen
met u mee

Organisaties kunnen in de loop van de tijd sterk veranderen. Wij kunnen onze software daar altijd op aanpassen, zodat ook de nieuwe processen weer optimaal ondersteund worden.

Kortom: onze software is flexibel en verandert met u mee.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 
We denken graag met u mee!