Wij maken maatwerk software

Abstract IT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software voor het mkb.

Wat onze maatwerk software oplost

Wat onze maatwerk software oplost

Onze maatwerk applicaties

Onze maatwerk software is uitsluitend op uw organisatie afgestemd. We maken die software in nauwe samenwerking met u, zodat de software precies doet wat u wilt en optimaal is afgestemd op uw bedrijfsprocessen. We hebben daarom ook veel ervaring met ondersteunen en optimaliseren van allerlei bedrijfsprocessen met behulp van maatwerk software. De software die wij maken, bestaat uit een of meerdere applicaties. We ondersteunen verschillende typen applicaties. Zo kunnen we voor elke situatie de juiste bedrijfsapplicatie ontwikkelen.

Desktop en laptop mock up

Desktop & laptop

Wilt u graag al uw informatie inzichtelijk in beeld? Dan is de desktopapplicatie de oplossing voor u. Door het gebruik van grote desktopschermen heeft u in één oogopslag inzicht in al uw data. 

Wij realiseren de desktopapplicatie als klassieke Windowsapplicatie en als cloudapplicatie. Een cloudapplicatie maakt het mogelijk om de software te gebruiken buiten uw kantooromgeving en op andere apparaten. 

Tablet en mobiel mock up

Tablet & mobiel

Wij bieden verschillende maatwerk applicaties voor tablet en mobiel. Dit soort applicaties zijn ideaal voor onderweg, of eigenlijk overal waar geen desktop beschikbaar is.

Onze bedrijfsapplicaties voor tablet en mobiel maken gebruik van webtechnologie, zodat deze applicaties altijd op alle tablets en telefoons beschikbaar zijn. Hierdoor vallen ze onder cloudapplicaties, waardoor u van alle bijkomende voordelen profiteert.

Mock up cordaad webshop - Desktop, laptop, tablet en mobiel

Webshop & webportal

Webshops en webportals behoren tot de mogelijkheden die we bij Abstract IT verzorgen.Webshops worden uiteraard veel gebruikt voor verkoop en zijn ideaal voor e-commerce. Webportals worden vaak gebruikt om externe belanghebbenden te informeren en op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen en informatie.

Mogelijkheden binnen onze applicaties

Een duidelijke interface, fijne rapportages en integraties met andere applicaties maken onze bedrijfssoftware zeer divers. Het softwareontwerp stemmen wij volledig af op uw behoeften en wensen.  Zo ondersteunt onze software uw bedrijfsprocessen optimaal. 

Intuïtieve gebruikersinterface

Spark Mockup apparaten

Onze experts op het gebied van grafisch softwareontwerp en gebruikerservaring zorgen ervoor dat uw softwareapplicatie intuïtief werkt en perfect aansluit op uw bedrijfsprocessen en huisstijl.

Al onze maatwerk applicaties ondersteunen een uitgebreide lijst van gebruikerselementen. Van eenvoudige elementen zoals een stuk tekst of een knop tot geavanceerde elementen, zoals datalijsten in talloze varianten.

Inzichtelijke rapportages

Mock up rapportage

Rapportages mogen uiteraard niet ontbreken. Of het nu gaat om managementoverzichten, facturen, labels of e-mails. Alles is mogelijk in onze software applicaties.

Onze professionals helpen u bij het ontwerpen van rapporten die naadloos aansluiten op uw behoeften.

Altijd en overal toegang tot uw data

Maatwerk Software Mockup

Met onze oplossingen heeft u altijd en overal toegang tot uw data, ongeacht uw locatie. Of u nu op kantoor bent, thuis werkt of onderweg bent, uw belangrijke bedrijfsinformatie is altijd binnen handbereik.

Onze cloudgebaseerde systemen zorgen ervoor dat uw data veilig en betrouwbaar beschikbaar is. Dankzij geavanceerde beveiligingsmaatregelen kunt u met een gerust hart werken, wetende dat uw gegevens beschermd zijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 
We denken graag met u mee! 

Joeri en René: oprichters van Abstract IT

Uw partner voor efficiënte maatwerk software

Bij Abstract IT streven we naar perfectie daar waar standaard systemen tekortschieten. De maatwerksoftware wordt samengesteld op basis van uw wensen. Met naadloze integraties tussen uw bestaande systemen, bieden we een totaaloplossing voor uw bedrijf.

Onze aanpak met ons eigen low-code platform stelt ons in staat om snel en flexibel op uw behoeften in te spelen. Deze innovatieve benadering is speciaal ontworpen om de complexiteit van productinformatiebeheer te vereenvoudigen, waardoor uw time-to-market verkort wordt, uw klanten een ongeëvenaarde ervaring krijgen en uw verkoopcijfers stijgen.

Waarom wachten? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf hoe onze toonaangevende maat werk software uw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen!

Vragen en antwoorden

Maatwerk software wordt speciaal voor één organisatie gemaakt. De software op maat kan één of meerdere processen ondersteunen. Wanneer alle belangrijke processen in uw organisatie worden ondersteund, wordt dit bijvoorbeeld maatwerk ERP software genoemd.

De software kan bestaan uit één of meerdere applicaties, afhankelijk van de processen die geautomatiseerd gaan worden. Die applicaties zijn vaak niet standaard beschikbaar en worden daarom speciaal voor uw bedrijf gemaakt. Vaak werkt maatwerk software samen met andere applicaties in uw organisatie. In dat geval spreken we over systeemintegratie.

Onze maatwerk software is specifiek gericht op uw organisatie. We maken die software in nauwe samenwerking met u, zodat de software precies doet wat u wilt en optimaal past bij uw bedrijfsprocessen. Om die reden hebben we ook veel ervaring met ondersteunen en optimaliseren van allerlei bedrijfsprocessen met behulp van maatwerk software.

Maatwerk software wordt met name gebruikt voor het automatiseren van bijzondere processen waarvoor geen goede standaard oplossingen beschikbaar zijn. Deze oplossingen bouwen we in nauw overleg met u, zodat de software precies doet wat u wilt. Zo zal deze optimaal afgestemd zijn op uw bedrijfsprocessen. We hebben inmiddels veel ervaring met ondersteunen en optimaliseren van allerlei bedrijfsprocessen met behulp van maatwerk software.

Maatwerk kan in principe in elke organisatie worden toegepast. Ze kan binnen die organisatie een deel van of zelfs alle processen ondersteunen.

Wij kunnen u adviseren om te kiezen waar u maatwerk software wilt inzetten en waar u uw overige applicaties wilt blijven gebruiken.

Enkele voordelen van maatwerksoftware:

  • Automatiseer processen waarvoor geen goede standaardoplossing beschikbaar is.
  • Naadloze aansluiting op uw bedrijfsprocessen, omdat alleen met uw organisatie rekening wordt gehouden.
  • Ideaal voor groeiende bedrijven, omdat we continu blijven inspelen op veranderingen.
  • U kunt gewoon gebruik blijven maken van uw eigen, favoriete applicaties.
  • Snel en betrouwbaar dankzij ons eigen low-code platform.

Absoluut! Afhankelijk van de bestaande oplossing waarmee moet worden samengewerkt, ontwikkelen wij onze maatwerksoftware. Daarbij kijken wij altijd in hoeverre we het kunnen laten samenwerken met wat er al aan software is.

We starten de ontwikkeling van het maatwerk niet overhaast, maar volgen een gestructureerd en zorgvuldig proces. Het begint allemaal met een vrijblijvende kennismaking, waarna we overgaan tot de analyse- en ontwerpfase. Deze fase vormt ons fundament. Vervolgens komt de ontwikkelfase, waarin de software zorgvuldig wordt ontwikkeld en grondig getest om optimale prestaties te garanderen.

Onze methodische aanpak, gedreven door een sterke focus op kwaliteit, is cruciaal voor het bereiken van uw digitale doelstellingen. U kunt vertrouwen op onze nauwkeurigheid en professionaliteit in elke fase van het proces. Lees meer over onze werkwijze.

Maatwerk software van Abstract IT is ontworpen met flexibiliteit in gedachten, waardoor het gemakkelijk kan meegroeien met de behoeften van uw bedrijf. Hierdoor kunt u vertrouw op Abstract IT voor flexibele en robuuste maatwerk software die naadloos meebeweegt met uw bedrijf.

De kosten van een maatwerkoplossing kunnen nauwkeurig worden vastgesteld zodra we volledig inzicht hebben in uw behoeften. Na een eerste ontmoeting evalueren we de omvang van het project en bieden we een initiële kostenraming.

Na uw goedkeuring duiken we dieper in het project: we interviewen de betrokken partijen, analyseren uw processen en leveren een uitgebreide specificatie van de te ontwikkelen maatwerksoftware, inclusief financiële details en een tijdsinschatting voor de oplevering.

Onze klanten aan het woord

Vraag vrijblijvend advies aan

Bent u op zoek naar een software oplossing? Of heeft u bepaalde werkzaamheden die u wilt optimaliseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag in contact om de beste softwareoplossing voor uw organisatie te realiseren. Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

Het team van Abstract IT softwareontwikkelaars

Kies voor maatwerk software van Abstract IT

Onze klanten