Webportal voor fruittelers

We zijn bij Fruitmasters bezig met de ontwikkeling van een moderne website. Hierin kunnen de aangesloten telers o.a. hun percelen en het toepassen van gewasbeschermingsmiddelen registreren. De website is een uitbreiding van het bestaande software pakket bij Fruitmasters. Voor de ontwikkeling van de website gebruiken we niet ons eigen framework, maar doen we dit op basis Angular.

Vaak maken we het gehele software pakket op maat met behulp van ons eigen framework. Dit is een voorbeeld dat laat zien dat we ook prima maatwerk kunnen maken bovenop een bestaand software pakket, waarbij we de technologie gebruiken die het best aansluit bij de wensen van de klant. In dit geval is dat de laatste versie van Angular, Microsoft BizTalk, Sharepoint en AX

Zorglandgoed de Bloemfonteijn

De Bloemfonteijn is een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. Voor de administratie van de zorg en de diensten van de medewerkers wordt gebruikt gemaakt van het pakket Bcare. Dit pakket is door Abstract IT, in samenwerking met de Bloemfonteijn, ontwikkeld.

In een desktop applicatie worden alle dienstroosters beheerd. Via een app op de telefoon kunnen alle medewerkers vervolgens al hun diensten inzien. In een tablet app wordt alle zorg aan de bewoners geregistreerd.

Logistiek centrum voor de fruitteelt

Fruitmasters gaat over op een nieuw systeem (Microsoft Dynamics AX) dat het huidige systeem volledig vervangt. Om op een verantwoorde en gecontroleerde wijze deze transitie te realiseren is het noodzakelijk dat het oude en het nieuwe systeem met elkaar communiceren.

Om deze overgang te verwezenlijken, hebben wij gebruik gemaakt van ons framework en andere moderne technieken. Dit resulteert er in dat de functionaliteit van het nieuwe pakket stapsgewijs in gebruik kan worden genomen.

ERP pakket
Maatwerk ERP software

Coöperatie garnalen vissers

We hebben een applicatie gemaakt voor het registreren van de vangst van de aangesloten garnalen vissers. Dit is een bijzonder proces omdat de vangst niet op bestelling kan gebeuren. De vangst kan flink variëren doordat er meer of minder gevangen wordt of er kleine of juist grote garnalen en zelfs andere vissoorten worden gevangen. Ook na sortering blijft de voorraad wijzigen omdat deze niet heel lang bewaard kan worden.

Verpakker van voedingsmiddelen

Boostpacking B.V. heeft gekozen voor een maatwerk ERP pakket van Abstract IT vanwege onze uitgebreide AGF kennis en de persoonlijke begeleiding tijdens de ontwikkeling. Het pakket bevat o.a. een zeer uitgebreide voor- en nacalculatie module met vele instelmogelijkheden.

ERP pakket
ERP pakket

Handelsbedrijf starters en dynamo’s

Over een periode van zestien jaar is het ERP pakket van Pos Service Holland uitgegroeid van een eenvoudige factuur applicatie met maar enkele gebruikers, tot een volledig ERP pakket inclusief webshop. Het pakket wordt nu door zeventig gebruikers gebruikt, in zes talen, onder meer in China, Afrika en uiteraard Europa.

Voor dertigduizend artikelen wordt inzichtelijk gemaakt wat de voorraadstanden zijn en welke onderdelen op welke voertuigen passen. Er zijn met het pakket inmiddels al anderhalf miljoen orders gemaakt.

Reparatie en reviseren van startmotoren en dynamo’s

Voor DMJ is een eenvoudig, gebruiksvriendelijk ERP pakket gemaakt, waarmee het registreren en koppelen van verschillende type artikelen en bijbehorende referentienummers een kwestie van slechts drie muisklikken is.

Hierna is het maken van een offerte of pakbon op basis van het gewenste artikel met één knop te bereiken. Gemaakte facturen kunnen verder gemakkelijk naar het boekhoudprogramma Accountview worden geëxporteerd.

ERP pakket

© copyright 2023 Abstract-IT
Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring   |   Verwerkingsverklaring