Cordaad

Abstract IT heeft voor Cordaad een webshop gemaakt met daarin meerdere specialistische functionaliteiten, zoals zoeken op kenteken. Bezoekers van de webshop kunnen het kenteken van hun auto invoeren, de webshop zoekt daar dan zelf de onderdelen bij. Deze informatie op kenteken is natuurlijk heel handig, omdat klanten direct weten wat zij bij Cordaad moet bestellen als een onderdeel van die auto stuk is.

In plaats van zoeken op kenteken kan er ook gezocht worden op autotype en automerk. De website werkt daarnaast op desktop, tablet en mobiel en de onderdelen zijn uiteraard ook goed terug te vinden in Google.

Webshop

U kunt de website ook zelf bekijken, log daarvoor in als particulier (let op: bestellen is natuurlijk ook echt bestellen!).

Ook interesse in een eigen webshop voor uw onderneming? We denken graag met u mee! Als u meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden die wij bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Ons team staat klaar om u te voorzien met specialistisch advies. Zo realiseren we samen de beste softwareoplossing voor uw organisatie. 

Het team van Abstract IT softwareontwikkelaars