Groot Auto Elektro

Abstract IT heeft voor Groot Auto Elektro in Tiel de oude kernapplicatie vervangen door Spark, onze standaard oplossing voor de automotive branche.

Spark

Spark is een standaardoplossing voor de automotive branche, met daarin alle basisfunctionaliteit zoals artikelen, origineelnummers, facturen en ook een webshop. De meerderheid van de klanten die Spark gebruiken, kiest voor deze applicatie vanwege de betrouwbaarheid en de snelheid waarmee deze geïmplementeerd kan worden. We hebben deze applicatie al bij verschillende klanten geïnstalleerd, vaak met enkele kleine aanpassingen.

Voor de grotere automotive klanten met meerdere filialen, complexe prijsafspraken en de ambitie om snel te groeien is het aan te raden om te kiezen voor een maatwerkoplossing. In dat geval kijken we met u mee naar uw specifieke behoeften, zodat de softwareoplossing niet alleen nu in uw behoeften voorziet, maar ook over 10 jaar.

Spark Mockup Devices

Voor elke klant onderzoeken wij zorgvuldig wat het meest geschikt is: een standaardapplicatie die nu en in de nabije toekomst goed aansluit, of maatwerk dat nauw aansluit op de specifieke behoeften en flexibel aangepast kan worden wanneer grote veranderingen gepland zijn voor uw bedrijf.

Benieuwd wat we voor u zouden adviseren?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 
We denken graag met u mee!