Bloemfonteijn

Voor zorglandgoed Bloemfonteijn heeft Abstract IT het pakket ‘Bcare‘ ontwikkeld: een desktopapplicatie voor kantoor, een tabletapplicatie voor de groepsbegeleiders, een mobiele applicatie voor de medewerkers en een webportaal voor de ouders.

Bloemfonteijn is een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven.

Bcare is door Abstract IT, in samenwerking met Bloemfonteijn, ontwikkeld. Bloemfonteijn heeft het pakket laten bouwen, omdat ze maximaal tijd aan de bewoners willen besteden, door minimaal tijd aan administratie kwijt te zijn.

Roosterapplicatie

Zorglandgoed Bloemfonteijn heeft 40 bewoners die allemaal intensieve begeleiding nodig hebben. De roosterapplicatie is daarom een belangrijk onderdeel van Bcare. Hierin wordt per maand vastgelegd wie wat doet (rooster per medewerker) of van de andere kant bekeken: welke diensten door wie en op welk moment worden ingevuld (rooster per dienst).

Mock up Bcare rooster applicatie De Bloemfonteijn

EBD

Er wordt bij zorglandgoed Bloemfonteijn met bewonersgroepen gewerkt. Per groep zien de begeleiders de planning voor die week. Ze kunnen hier alle registraties per bewoner invoeren en inzien. We hebben daarvoor de EBD (elektronisch bewoner dossier) tabletapplicatie gebouwd.

Uren app

Voor de medewerkers is een urenapp ontwikkeld, waarmee ze thuis kunnen zien welke diensten ze moeten werken en op welke extra diensten ingeschreven kan worden. Ook kunnen de medewerkers hier aangeven of ze meer of minder gewerkt hebben en kunnen ze zien wat de vakantie en ORT (onregelmatigheid toeslag) standen zijn.

Bcare Ouderen portaal

Ouderportaal

Voor de voogden en ouders van de patiënten hebben we een webportaal gemaakt, zodat zij thuis op een veilige manier de gegevens van hun kind kunnen inzien.

Als u meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden die wij bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Ons team staat klaar om u te voorzien met specialistisch advies. Zo realiseren we samen de beste softwareoplossing voor uw organisatie. 

Het team van Abstract IT softwareontwikkelaars