René van den Berg

Kennismakingsgesprek

Bij het eerste contact vragen wij om een korte, globale omschrijving van de door u gewenste functionaliteit.

Als blijkt dat wij de gewenste functionaliteit kunnen leveren, volgt een eerste, vrijblijvend kennismakingsgesprek.

In dit gesprek stellen wij ons voor, zodat u weet met wie u te maken krijgt. Wij zullen dan ook verder doorvragen over de door u gewenste functionaliteit en de mogelijke oplossingen met u bespreken.

Van wens naar oplevering

Wij werken met korte ontwikkelperiodes van 2 tot 4 weken waarin wij steeds meer functionaliteit toevoegen aan de applicatie. Elke periode begint met kort overleg over de wensen en prioriteiten die op dat moment bekend zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag om deze nieuwe functionaliteit toe te voegen. Na 2 tot 4 weken leveren wij een versie op waarin u de resultaten kunt beoordelen en zo nodig kunt bij sturen. Vervolgens begint het proces weer opnieuw (tenzij er geen nieuwe wensen zijn natuurlijk).

We gaan hier uiteraard flexibel mee om, als u functionaliteit dringend nodig heeft en wij kunnen het veel sneller maken, dan zullen we het ook veel sneller opleveren.

WerkWijzeWheel2

U heeft de controle

Deze manier van werken geeft u veel controle over de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. U kunt regelmatig controleren of het de goeie kant op gaat en u kunt dus ook tijdig aangeven wat er (om welke reden dan ook) anders moet. Een ander voordeel van deze werkwijze is dat u regelmatig de prioriteit van gewenste functionaliteit kunt aanpassen aan de veranderingen die nu eenmaal spelen binnen een bedrijf. De applicatie kan zo, in alle opzichten, met uw bedrijf meegroeien.

© copyright 2023 Abstract-IT
Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring   |   Verwerkingsverklaring