Bij Abstract IT staat de eindgebruiker centraal

Waar het allemaal is begonnen

Abstract IT is in 2010 opgericht door Joeri en René. De gezamenlijke visie met focus op de beste gebruikerservaring voor uw organisatie, op basis van een zeer solide eigen platform, heeft geleid tot de oprichting van Abstract IT.

Inmiddels heeft Abstract IT een gepassioneerd en ervaren team dat geen enkel softwarevraagstuk uit de weg gaat.

Joeri en René: de oprichters van Abstract IT

Wij zijn gedreven om software met de beste gebruikerservaring voor
uw organisatie te ontwikkelen.

Het team van Abstract IT softwareontwikkelaars

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren software architecten, ontwerpers, consultants, ontwikkelaars, team leads, helpdesk en testers.

Wij werken met veel plezier aan het ontwikkelen van software, op maat gemaakt voor uw organisatie, met de allerbeste gebruikerservaring. We stellen uw manier van werken altijd centraal.

Heeft u zelf een (technisch) vraagstuk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen graag met het realiseren van de beste IT-oplossing voor uw organisatie!

Onze aanpak

We werken samen aan de beste oplossing

U weet wat het beste is voor uw organisatie, wij hebben de kennis en ervaring om (maatwerk) software te ontwikkelen die daar naadloos op aansluit.

Wij horen graag hoe uw processen optimaal functioneren. Daarnaast denken wij graag mee en delen onze ervaring. 

Persoonlijk & transparant

Wij werken met een vast team per organisatie, waarbij intensief contact belangrijk is. Zo bouwt ons team snel veel kennis op en blijft die kennis beschikbaar. 

Tijdens de ontwikkeling leveren wij elke 3 weken een nieuwe versie op. Op die manier hebben we altijd een helder beeld van de voortgang. 

Geavanceerde technologie

Hoewel we met moderne, geavanceerde technologie werken, gaan we niet met elke trend mee.

We geven de voorkeur aan het beheersen van een aantal bewezen technologieën, uitgebreid met slimme extra’s van onszelf waarmee we veel tijd besparen en hoge kwaliteit kunnen leveren.

Wij veranderen
met u mee

Organisaties kunnen in de loop van de tijd sterk veranderen. Wij kunnen onze software daar altijd op aanpassen, zodat ook de nieuwe processen weer optimaal ondersteund worden.

Kortom: onze software is flexibel en verandert met u mee.

U heeft de controle

Onze werkwijze biedt u veel controle over de door ons uitgevoerde werkzaamheden. U heeft de mogelijkheid om regelmatig te controleren of alles naar wens verloopt en tijdig aan te geven of er wijzigingen nodig zijn, om welke reden dan ook.

Een bijkomend voordeel van deze aanpak is dat u regelmatig de prioriteit van gewenste functionaliteiten kunt aanpassen aan de veranderende behoeften binnen uw bedrijf. Op die manier kan de applicatie in alle opzichten meegroeien met uw bedrijf.

Medewerker bij Abstract IT

Onze klanten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 
We denken graag met u mee!