Softwareoplossingen voor elke branche

Oplossingen afgestemd op de specifieke wensen van uw organisatie

Onze maatwerksoftware biedt bedrijfsoplossingen voor alle branches. Wij maken het mogelijk om maatwerksoftware te creëren die perfect aansluit bij de unieke behoeften en processen van elk bedrijf. Dit resulteert in verbeterde efficiëntie, kostenbesparingen en een concurrentievoordeel in de betreffende bedrijfstak. 

Kantoor Abstract IT

Onze oplossingen zijn toe te passen in een breed scala aan branches gericht
op organisaties met 5 tot 500 medewerkers.

Software voor alle branches: van AGF tot zorg

Dankzij onze expertise kunnen wij softwareoplossingen creëren voor het mkb die afgestemd zijn op de specifieke behoeften in uw branche. Onze software is maatwerk en dat stelt ons in staat om deze in een breed scala aan branches toe te passen. Organisaties in onder andere de zorg-, automotive– en AGF-sector gingen u voor. Ontdek hieronder wat wij voor deze branches kunnen betekenen. 

AGF sector

In de AGF-sector (Aardappelen, Groente en Fruit) begrijpen wij de complexiteit en de specifieke eisen die voortkomen uit de productie, verwerking, distributie en bewaren van de producten. Met onze op maat gemaakte softwareoplossingen helpen wij uw organisatie processen te optimaliseren, de traceerbaarheid van producten te waarborgen en de logistiek efficiënt te beheren. 

Of het nu gaat om het beheren van voorraden, het monitoren van kwaliteitscontroles of het stroomlijnen van orderverwerking, onze software kan uw organisatie naar een hoger niveau tillen.

Automotive sector​

We begrijpen de uitdagingen waarmee handelsbedrijven in auto onderdelen worden geconfronteerd. Onze op maat gemaakte software kan helpen bij het optimaliseren van uw productieprocessen, het beheren van voorraden, het verbeteren van supply-chain-management en het stroomlijnen van verkoop- en aftersales processen. 

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een eenvoudig factuursysteem voor een lokale autodealer of inzicht in wereldwijde magazijnvoorraden voor een multinational, wij bieden oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw organisatie.

Zorg sector​

Ook in de zorgsector zijn wij actief als softwareleverancier. Onze oplossingen worden gebruikt in kleinere intensieve zorginstellingen (tot 100 medewerkers) voor o.a. complete bewoners (patiënten) dossiers, medische dossiers, rapportages, personeelsplanning en transparante terugkoppeling naar voogden en ouders.

Het doel hiervan is dat de verzorgers zoveel mogelijk aan de zorg kunnen besteden en zo min mogelijk tijd kwijt zijn met registraties. We bereiken dit doordat de software volledig aansluit op de wensen, waardoor er nooit overbodige stappen nodig zijn.

Overige sectoren

Overige sectoren​

Naast bovenstaande branches zijn we ook actief in andere branches. Sommige processen daarin zijn heel specifiek voor die branche of organisatie en hebben veel voordeel van maatwerkoplossingen. Andere processen zijn juist algemeen van aard en hebben overlap met tal van andere branches en organisaties.

Onze oplossingen ontwikkelen we natuurlijk niet steeds opnieuw, maar hergebruiken we waar mogelijk. Dit scheelt natuurlijk veel tijd. Door delen van reeds ontwikkelde bedrijfsoplossingen te hergebruiken realiseren wij op een efficiënte manier betrouwbare maatwerksoftware. 

Staat uw branche er niet tussen?

Geen probleem! We zijn actief in vele branches. Neem gerust contact op.
Ons team staat klaar om u te voorzien van specialistisch advies. Zo realiseren we samen de beste softwareoplossing voor uw organisatie. 

Staat uw branche er niet tussen?

Geen probleem! We zijn actief in vele branches. Neem gerust contact op.
Ons team staat klaar om u te voorzien van specialistisch advies. Zo realiseren we samen de beste software oplossing voor uw organisatie. 

Abstract IT groepsfoto