Vacature Functioneel Ontwikkelaar
Locatie: Geldermalsen/Home office (32-40 uur p/w)

Abstract IT is een softwarebedrijf wat ERP-software bouwt met behulp van hun eigen framework in C#. Dit doen wij voor diverse klanten in onder andere de AGF, Shipchandling en auto-onderdelen branche. Hiervoor hebben we een Functioneel Ontwikkelaar nodig die meedenkt met de klant en precies datgene bouwt wat de klant nodig heeft. Ben jij goed in het vertalen van wensen van de klant in mooie applicaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Functioneel Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het modelleren (programmeren) van functionele wensen van de klant. De wensen van de klant zijn door een consultant of architect eerst in kaart gebracht (mogelijk ook in overleg met jou). Jij moet dat vervolgens vastleggen in een C# applicatie. Je kan daarbij tegen allerlei details aan lopen waarbij je zelf ook mee moet denken over goede oplossingen. Je zult je in deze functie onder andere bezig gaan houden met de volgende werkzaamheden:

 1. Het maken van (complexe) applicaties, met behulp van C# en ons eigen framework, om de wensen van de klant te realiseren
 2. Het opstellen van testplannen en het testen van diverse scenario’s
 3. Het verbeteren van de originele ontwerpen in samenwerking met de klant en de consultant en/of architect die ook bij het project betrokken is
 4. Het opstellen van de planningen in samenwerking met de team lead

 

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige, oplossingsgerichte en zelfstandige ontwikkelaar die goed overzicht kan houden over de lopende projecten. Daarnaast:

 1. Beschik je over een afgeronde HBO ICT of bedrijfskundige opleiding (bijvoorbeeld technische of bedrijfskundige informatica)
 2. Heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijk bedrijf of functie
 3. Vind je het leuk om ERP wensen voor de klant op te lossen
 4. Heb je ervaring met het werken met C# en SQL en Web API
  Let op: we zoeken een functioneel ontwikkelaar, je bent dan vooral veel bezig met bedrijfsprocessen programmeren en maar beperkt met allerlei technische frameworks.

 

Waar kom je te werken?
Wij zijn een klein (8 personen), gezellig softwarebedrijf en maken vanuit ons kantoor in Geldermalsen maatwerk ERP-software met behulp van ons eigen framework in C#. Wij ontwikkelen veel van onze applicaties met ons eigen gebouwd framework. Dit krachtige framework verkort de ontwikkeltijd en automatiseert veel routinematig werk. Je bent daardoor minder met techniek bezig en meer met de functionele aspecten van de applicatie, precies wat voor de klant belangrijk is. We maken zowel volledig maatwerk applicaties als ook standaard applicaties.

 

Wat bieden wij jou?
Arbeidsvoorwaarden passend bij de functie en afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.

 1. Een gezellig en hecht team, waar regelmatig uitjes worden gepland.
 2. Een leuke functie met veel verantwoordelijkheid.
 3. Mogelijkheden om thuis te werken.

 

Spreekt deze functie jou aan? Dan maken we graag kennis met jou. Neem contact op via 0345 342161 of via hr@abstract-it.nl.

Telefonische acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld (alleen via mail, wij reageren in principe alleen als we interesse hebben)© copyright 2022 Abstract-IT
Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring   |   Verwerkingsverklaring